¿Se pregunta cuál es el precio correcto en cada momento?
¿Quiere maximizar sus beneficios?
¿No sabe cuál es la estrategia de venta más acertada?
¿Necesitas a alguien que te ayude a ponerte al día?

Rinovo quiere sacar el potencial de tu establecimiento y darle un cambio hacia el éxito.

Contacte con nosotros y resolveremos todas sus dudas.
¿Hablamos?

 
Com podem ajudar-lo

Els Nostres Serveis

01
Aconseguidors dels objectius

REVENUE IN HOUSE INTEGRAL

Som conseguidors dels objectius marcats, tant comercials com nets, amb auditories de 360º, treballant per superar el benefici operacional pressupostat.

04
Ens adaptem a tu

Flexibilitat

Com a experts en Business Intelligence adaptem els vostres sistemes d’informació als nostres informes / eines de gestió de yield per garantir els resultats.

02
Assessoria en totes les àrees

SUPORT I ASSESSORAMENT

Som experts en Revenue però volem ajudar a que el seu hotel progressi en totes les seves àrees, l’assessorem en totes elles gràcies al nostre expertise.

05
Constant evolució

RESULTATS

Immediats, mesurables i sostenibles en el temps per la nostra constant evolució. No només som fidels als nostres clients, som lleials.

03
Treball col·laboratiu

TREBALL EN EQUIP

Som iniciadors, analíticament creatius, continuadors, i desitgem pertànyer al seu equip per demostrar com el gran creixement que s’obtindrà, prové de la col·laboració, fàcil comunicació i formació constant.

06
Rendir per a cada client

EXCLUSIVITAT

Degut al nostre expertise i personalització del servei integral, Rinovo rendeix per a cada client, és la nostra missió, per tant signem exclusivitat per localització geogràfica (plaça – producte). No volem atomitzar places, volem ser exclusius en cadascuna d’elles.